Surgeon Simulator 2013

Surgeon Simulator 2013 voor Mac

Stuntelen en griezelen in de operatiekamer

Surgeon Simulator is een gratis spel met een openhartoperatie als hoofdopdracht. Het spel ziet er prima uit, maar is het realistisch genoeg om te boeien? Bovendien: is het écht leuk om zo'n drastische ingrijp te verrichten op je pc?Op Softonic...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Redelijke graphics
  • Kolderieke insteek

TEGEN

  • Geen uitdaging
  • Geen uitleg

Niet bijzonder
5

Surgeon Simulator is een gratis spel met een openhartoperatie als hoofdopdracht. Het spel ziet er prima uit, maar is het realistisch genoeg om te boeien? Bovendien: is het écht leuk om zo'n drastische ingrijp te verrichten op je pc?

Op Softonic zijn simulatoren mateloos populair. Surgeon Simulator is wel even wat anders dan een rit in een vrachtwagen of een virtuele baan als buschauffeur, dus verwacht je rustgevende tochtjes met mooie landschappen dan raden we dit spel af. Surgeon Simulator 2013 start direct in de operatiekamer, met niets anders dan een patiënt en jouw hand in het scherm. Als dat maar goed gaat!

Er is geen handleiding bij Surgeon Simulator 2013 en door de klunzige besturing garanderen de makers dat je een hoop rotzooi veroorzaakt. Surgeon Simulator 2013 houdt bij hoeveel bloed je patiënt verliest en hoe snel je een hart uit een koelbox in het lichaam van de arme patiënt plaatst. Omdat je elke vinger afzonderlijk bestuurt (met aparte toetsen) is het een geklooi vanjewelste om een bottenzaag te pakken, de ribbenkast open te maken, organen te verplaatsen en het hart op de juiste plek te krijgen.

Dankzij de klunzige besturing is de (enige) opdracht in Surgeon Simulator 2013 geen gemakkelijke klus. Surgeon Simulator 2013 is een kolderieke aaneenschakeling van stunteligheid (bij de speler) en paniek (bij andere dokteren in het spel). Neem gerust een kijkje in de operatiekamer, maar verwacht geen échte uitdaging.

Meeste downloads Simulators voor mac

Surgeon Simulator 2013

Download

Surgeon Simulator 2013 1.0

Beoordelingen about Surgeon Simulator 2013

Promotie×